shopping-bag 0
Proizvodi : 0
Ukupna suma : 0.00 rsd
Pogledaj korpu Finaliziranje narudzbine

Vesti

Pročitajte najnovije vesti

Ispratili smo još jedu sjajnu generaciju iz kluba! Armija 2003 godište

Trinaest godina postojanja obavezuje sve nas u klubu da svaka naredna selekcija bude još bolja od predhodne!
Deset izlaznih generacija smo prosledili dalje na doškolovavanje fudbalske tehnike i igre raznim klubovima, od FK Partizan-a, FK Rada, FK Bežanije, FK Zemuna, FK Radničkog, FK Bask-a, FK Čukaričkog, FK Lokomotive, FK Rakovice, FK Voždovca, FK Žarkov-a do FK Crvene Zvezde.
Ova sezona će se pamtiti po mogo čemu a ponajviše generacijom koja nas je napustila 2003 godištem.
Sjajna generacija koja je pogurala dosta noviteta u sistemu razvoja našeg kluba pamtiće se kao najtrofejnija ekipa do sada, ekipa prvih petlića i ekipa prvih madjih pionira kluba. Rad sa decom sprovodila su dva trenera Vladica Stević Beli i Aleksandar Nedić. Nedić je preuzeo selekciju pre tačno četiri godina kada je mladi stručnjak Stević napustio zemlju i preselio se da zivi u Austriju. Ekipa 2003 godište je osvojila sve lige koje se igraju na teritoriji Beograda od Mini Maxi, Fair Play, Dragan Mance ligu do lige Fudbalskog Saveza Beograda. Na raznim turnirima gradskim i medjugradskim ekipa se uvek vraćala sa trofejima gde su ostavljali odličan igrački i ljudski utisak. Na medjunarodnoj sceni imali su tri zapažena rezultata: prvo mesto na truniru u Johovcu BIH „Putevima Sava Miloševića“,drugo mesto HR „Komm mit Istra kup“ i treće mesto IT  „Komm mit Adriatic Rimmini cup“.  Ponos kluba i nova fina ispisana stranica istorije obavezuje sve trenere i ekipe da naprave još veći uspeh od generacije 2003 godišta i tako podignu klub na još veći nivo.
„Ja kao trener presrećan sam koliko su ti momci iz dana u dan napredovali kao igrači i kao ljudi, koliko su oni kao deca mene činili srećnim to nemogu ni da opišem. Ponosan sam jer sam uspeo da sačuvam generaciju do kraja i sa njima da provedem prelepe trenutke fudbalskog života. Svi igrači iz generacije nastavljaju dalje da se bave fudbalom po raznim klubovoma širom Beograda i ja sam kao trener uspeo u svojoj misi! Napraviti od te dece sportiste i uzorne gradjane je obaveza svih nas koji sa njima radimo, skloniti ih sa ulice i pomoći im da pronadju pravi zdravi put za svoje odrastanje je velika stvar u današnje vreme! Ja sam sa njima kao i sa ostalim generacijama ( 1991, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002godište ) koje sam izveo iz FK Olimpik Beograda bio više od trenera.
Mi smo bili više od ekipe!“ ističe trener Nedić Aleksandar.
Momci, puno sreće i uspeha vam želimo u nastavku karijere i čuvajte uspomene iz FK Olimpika!
Srećno!!!