shopping-bag 0
Proizvodi : 0
Ukupna suma : 0.00 rsd
Pogledaj korpu Finaliziranje narudzbine

Vesti

Pročitajte najnovije vesti

„Munich Germany international tournament summer cup 2017“ III mesto u kategoriji U13 za naše dečake.

U organizaciji „Komm mit international“ naš klub petu godinu igra širom Evrope.
Ove godine odlučili so da posetimo turnir koji se organizovao u Munhenu za 2007, 2006 i 2005 godište.
lep provod iskustvo od 06.07. do 11.07.2017 godine za sve nas koji smo bili na turniru. Takmičili smo se u tri generacije sa velikim ciljevima i planovima. Prvog dana turnira sve tri selekcije završile su grupnu fazu uspešno i plasirale se u završnicu turnira. Ekipa 2007 godište igrala je u konkurenciji 2006/05 godišta i svojim trudom, zalaganjem uspeli su da se domognu 1/4 finala sto je za ovu mešovitu ekipu veliki uspeh. Ekipa 2006 godište bez poraza i sa prelepom igrom dočekala je 1/4 finale gde su se sastali sa odličnom ekipom FC Friedrichstat (Ger) i nedostatkom sreće, pojedinačnih grešaka izgubili smo 2:1 i tako im omogućili da oni postanu prvaci a ne mi koji smo važili za favorite, to je fudbal. Selekcija 2005 godište igrala je fudbal 11 u kategoriji 2004/03 i pokazala je sav svoj potencijal i moć, jer u takvoj konkurenciji osvojiti treće mesto pobedom nad TSV Ehningen (Ger) sa 1:0 veliki je uspeh i igrača i trenera. Posebno ističemo ličnu nagradu koju je osvojio naš golman Božić S. 2005 godište jer je proglašen za najboljeg golmana u kategoriji U13.
Tokom Minhenske turneje naša ekspedicija obišla je prelep stadion Allinaz Arenu kao i muzej FC Bayer Munchen-a.
Impresije su više nego odlične, nestvarno izgleda i sa puno lepih utisaka smo se vratili u hotel. Arena je ogromna i odiše snagom Nemačkog naroda koji je definitivno fanatičan, disciplinovan i odgovoran na svim poljima pa i u fudbalu. Muzej je nešto što svakom preporučujemo da obavezno obidje. Kada udjete imate osećaj kao da želite sve odjednom da vidite da vam slučajno nešto ne promakne, toliko trofeja, slika, dela, ekskluzivnih stvari posvećenih FC Bayern Munchen-u da naprosto svatite da se radi o jednom svetskom gigantu, fudbalskom gigantu sa velikom tradicijom. Gigant od koga zastaje dah je u Minhenu svetinja.
Nemačka je čista i uredjena zemlja, u kojoj sve odiše radom, redom i disciplinom, kao i uzajamnim poštovanjem svih gradjana. Organizator Komm mit bio je dobar i pored sitnih propusta, zadovoljni smo jer je turnir bio veliki i sve je funkcionisalo u minut. Tereni na kojima se igrao turnir, a bilo ih je 6 velikih su od domaćina SV Lohhof (Ger). Domacin i Komm mit ugostuli su ekipe iz Italije, Nemačke, Izrela, Srbije, Norveške i naše pokrajne Kosovo.
Zahvaljujemo se roditeljima i svima koji su nam omogućili da odemo na ovako divan turnir sa koga nosimo puno lepih utisaka.